“De har hjärtat på rätta stället”

riktiga_feed_philip_P_1.jpg

Philip Persson är en av de utvecklare som startat eget bolag och valt Riktiga Konsulter som agenter. Nu tar han rygg på deras nätverk, kan fokusera 100% på sina uppdrag och dessutom veta att han får rätt betalt.

“För mig är det ett perfekt upplägg för jag är inte intresserad av nätverkande, utan vill bara göra min grej och utvecklas genom spännande uppdrag, och självklart tjäna bättre än som anställd. De möjligheterna får jag nu,” säger Philip Persson, frontendutvecklare med sju års erfarenhet.

God vän som tipsade

Philip Persson kom i kontakt med Riktiga Konsulter genom en god vän som precis signat för sitt första uppdrag med dem. Upplägget lät lockande, framför allt med de erfarenheter han hade i bagaget. Han var då anställd på produktbolag, men hade även tidigare varit på konsultbolag.

“Det är sällan någon på allvar bryr sig om dina drömmar och ditt behov av att utvecklas. När jag mötte Jonny på Riktiga Konsulter så var det en frisk fläkt. Han betonade att jag skulle utgå från vad jag ville göra, så skulle de jobba för att hitta det åt mig,” säger Philip Persson, som går på sitt första uppdrag den 2 augusti. Det blir ett uppdrag på en stor e-handelsplattform åt ett känt varumärke.

“Precis vad jag vill för att stärka mitt CV,” säger han. 

Fick hjälp att starta bolag

Starten med Riktiga Konsulter gick snabbare och enklare än han trott. Han fick hjälp att starta eget bolag och vet att han framöver kommer få allt stöd han behöver för att utvecklas i sin karriär. Han hoppas på mer variation i uppdragen, kunna styra sin egen tid bättre och påverka de ekonomiska förutsättningarna.

“Om man vet att man gör ett bra jobb, så är det värt att ge detta en chans. Jag ser mycket fram emot både mitt nästa uppdrag och samarbetet med Riktiga Konsulter”.

Föregående
Föregående

“Riktiga Konsulter förstår mina drivkrafter”

Nästa
Nästa

“Det Riktiga Konsulter gör är ovärderligt”