“Det Riktiga Konsulter gör är ovärderligt”

riktiga_feed_philip_E_1.jpg

För frontendutvecklaren Philip Essy-Ehsing är möjligheten att äga sin egen tid guld värd. Han har höga ambitioner och vet vad han är värd. Tillsammans med Riktiga Konsulter hittar han uppdragen som utmanar.

Philip Essy-Ehsing började sin bana som utvecklare redan som sjuttonåring och visste att det var programmering han ville ägna sig åt. Idag är han framför allt frontendutvecklare, men jobbar obehindrat med fullstack från frontend till backend. Efter ett antal år på webbyråer, olika konsultbolag och även som underkonsult åt konsultmäklare blev han kontaktad av Riktiga Konsulter. 

“Riktiga Konsulter gjorde ett väldigt gott intryck och presenterade ett uppdrag som var precis vad jag ville inom e-handel mot min egen målgrupp och coola tekniker. Jag bestämde mig för att köra via dem och har inte ångrat mig en sekund,” säger Philip Essy-Ehsing och fortsätter:

“Bara efter några dagar på uppdraget hörde de av sig och frågade om uppdraget levde upp till förväntningarna och hur jag mådde. Jag blev överraskad för det vanligaste är att man glöms bort när man väl kommit i uppdrag. Riktiga Konsulter visade genuint intresse för mig.”

Vill äga sin tid och styra sina uppdrag

Vid den tidpunkten hade Philip Essy-Ehsing redan haft eget bolag under några år, vilket han visste var helt rätt för honom.

“Jag vill äga min egen tid och kunna styra när jag vill jobba, hur jag ska jobba, med vem och med vad. Jag jobbar mer än när jag var anställd, men mår mycket bättre. Med min nuvarande uppdragsgivare har jag avtalat om en dag ledigt i veckan för att kunna djupdyka i nya tekniker och lära mig nytt. Den friheten är viktig för mig.”

Bollplank för att diskutera karriären

Utmaningen att gå som underkonsult via mäklare var att hinna med nätverkande, ordna med avtal och att det inte fanns någon nära att diskutera sin professionella karriär med.

“Riktiga Konsulter tar bort all huvudvärk och är superbra sparringpartners när det kommer till olika vägval. De kan marknaden och de känner mig, så vi kommer fram till bra beslut ihop,” säger Philip Essy-Ehsing.

Han rekommenderar utan att tveka fler att testa Riktiga Konsulter. 

“Ja, absolut. Jag har själv gått i många fällor både som anställd och egenkonsult, men tillsammans med Riktiga Konsulter känner jag mig helt trygg. De är äkta, bra människor som verkligen bryr sig om mig och min karriär.”

Föregående
Föregående

“De har hjärtat på rätta stället”

Nästa
Nästa

Mer frihet och möjlighet att påverka