Om Riktiga

Varför Riktiga?

Vårt namn beskriver väldigt bra vad vi vill vara, Riktiga Konsulter. Vi är ett konsultbolag som förser företag med specialistkompetens inom IT med fokus på systemutveckling.

Vi tror att det är avgörande för både våra konsulter och våra kunder att trivas med varandra, och lägger därför enorm vikt vid rätt person på rätt jobb.

Riktiga Konsulter är en samling personer med rejäl kompetens. Vi löser våra kunders tekniska problem i allt från projektledning till tung kod.

Riktiga Konsulter består av ett härligt team med gedigen erfarenhet inom olika områden med gemensamma nämnaren IT. Företagsledningen består av Björn Zetterström och med mig i teamet har jag både ett gäng anställda och väl valda konsulter som rekryteras utifrån den kompetens våra kunders uppdrag kräver.

Samarbetspartners

Ensam är inte stark. Det tycker iallafall inte vi. Vi vill förse våra kunder med bästa tänkbara kompetens för att bäst kunna lösa deras utmaningar. Det innebär att vi har ett nära samarbete med andra pålitliga konsultbolag och deras konsulter. När vi behöver kompetens till våra kunder som deras konsulter besitter, då använder vi personal från dom. Och när de behöver våra medarbetares kompetens, ja då delar vi självklart med oss av vår kunskap!

Ledning

Björn Zetterström

Björn Zetterström

Björn är den lugna Norrbottningen med snart 30 års erfarenhet av många olika affärsområden inom telekom. Han har jobbat både nationellt och på plats mot den asiatiska marknaden gällande projektledning av mobiltelefoner. Björn har genom sina olika uppdrag och egna verksamheter inom konsultbranschen samlat på sig god erfarenhet inom företagsledning, rekrytering, entreprenörskap och sälj.

E-mail: bjorn.zetterstrom@riktiga.com

Tel: 0703-79 44 45

Jonny Deubler

Jonny Deubler

Jonny har en bakgrund inom el- teleteknik och har erfarenhet av produktion och kvalitet inom telekom och IT. Han har varit verksam inom IT-konsultbranschen i mer än 10 år. Jonny har ett starkt affärsfokus och ledarskap och som konsultchef ansvarar han för både relationen mot våra konsulter och även vårdar våra kundrelationer. Jonnys teknikbakgrund och generella bredd i kombination med relationsskapande, är hans främsta styrkor för att på bästa sätt skapa en miljö där våra konsulter kan maximera sin utveckling som konsult.

E-mail: jonny.deubler@riktiga.com 

Tel: 0793-39 78 48 

Konsulter

Års erfarenhet

Lösta problem

Erfarna partners