Om Riktiga

Varför Riktiga?

Vårt namn beskriver väldigt bra vad vi vill vara, Riktiga Konsulter. Vi är ett konsultbolag som förser företag med specialistkompetens inom IT med fokus på systemutveckling.

Vi tror att det är avgörande för både våra konsulter och våra kunder att trivas med varandra, och lägger därför enorm vikt vid rätt person på rätt jobb.

Riktiga Konsulter är en samling personer med rejäl kompetens. Vi löser våra kunders tekniska problem i allt från projektledning till tung kod.

Riktiga Konsulter består av ett härligt team med gedigen erfarenhet inom olika områden med gemensamma nämnaren IT. Företagsledningen består av Björn Zetterström och Joakim Karlsson, med oss i teamet har vi både ett gäng anställda och väl valda konsulter som rekryteras utifrån den kompetens våra kunders uppdrag kräver.

Samarbetspartners

Ensam är inte stark. Det tycker iallafall inte vi. Vi vill förse våra kunder med bästa tänkbara kompetens för att bäst kunna lösa deras utmaningar. Det innebär att vi har ett nära samarbete med andra pålitliga konsultbolag och deras konsulter. När vi behöver kompetens till våra kunder som deras konsulter besitter, då använder vi personal från dom. Och när de behöver våra medarbetares kompetens, ja då delar vi självklart med oss av vår kunskap!

 

Ledning

Björn Zetterström

Björn Zetterström

Björn är den lugna Norrbottningen med över 25 års erfarenhet av affärsområden inom telekom. Han har jobbat både nationellt och på plats mot den asiatiska marknaden gällande prrojektledning av mobiltelefoner. Björn har genom sina olika uppdrag och egna verksamheter samlat på sig god erfarenhet inom företagsledning, rekrytering, entreprenörskap och sälj.

E-mail: bjorn.zetterstrom@riktiga.com

Tel: 0703-79 44 45

Joakim Karlsson

Joakim Karlsson

Joakim har lång erfarenhet av IT-branschen inom marknad och försäljning. Han kommer ursprungligen från Stockholm och har startat upp flera framgångsrika bolag och även arbetat internationellt. Joakim har en bred erfarenhet som inkluderar bla. HR, företagsledning, start-up, marknad, sälj och rekrytering.

E-mail: joakim.karlsson@riktiga.com

Tel: 070-755 23 23‬

Konsulter

Års erfarenhet

Lösta problem

Erfarna partners